Coronamaatregelen

Update: 2, 12 en 26 november 2021

Wij houden ons altijd aan de instructies en maatregelen zoals bepaald door de Rijksoverheid, de RIVM, de Veiligheidsregio’s, de BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen) en door onze eigen Arbodienst

Met ingang van 6 november 2021 worden wij helaas weer geconfronteerd met aangescherpte maatregelen door de toename van het aantal coronabesmettingen.

De overheid stelt de uitvaartbranche nog steeds vrij van het gebruik van het coronatoegangsbewijs, de verplichte registratie, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen. Maar wel is het dragen van een mondkapje in onze uitvaartcentra verplicht.

Daarnaast houden volwassenen ook in onze panden 1,5 meter afstand van elkaar. In verband met de 1,5 meter regel kunnen wij niet meer dan 50 bezoekers welkom heten in al onze uitvaartcentra. Voor u en onze veiligheid adviseren wij alle bezoekers om ook tijdens een dienst het mondkapje te blijven dragen.
Bij koffietafels serveren wij niet meer uit, maar vragen wij de bezoekers zelf langs het buffet te lopen.
Het meerijden in de rouw- of volgauto is toegestaan met mondkapje.

Met ingang van 26 november verandert er voor de uitvaartsector feitelijk niets voor zover de uitvaarten en condoleances in uitvaartcentra plaatsvinden. De uitvaartplechtigheden kunnen overdag en ’s avonds plaatsvinden. De condoleances kunnen ook in de avonduren plaatsvinden.
Als de condoleance in een horecagelegenheid plaatsvindt (geen uitvaartlocatie) dan gelden de horeca-regels. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid/horeca-en-evenementen.

Coronamaatregelen Vredehof

Ook de andere basisregels blijven gelden.

Basisregels

  • Bent u positief getest? Blijf dan thuis.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Informatie over de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is te vinden op deze website van de Rijksoverheid

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Almelo
In verband met wegwerkzaamheden aan de Willem de Clercqstraat is Uitvaartcentrum…
Lees verder
FC Twente gedenkplek Westerbegraafplaats
Op vrijdag 29 oktober was de officiële opening van de FC…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.