Coronamaatregelen

Update 27 januari 2021:

  • Met onmiddellijke ingang organiseren wij, tot nadere berichtgeving, geen openbare condoleances meer in al onze vestigingen.

Persconferentie woensdag 20 januari 2021:

Minister De Jonge (VWS) en premier Rutte maakten woensdagmiddag 20 januari 2021 verscherpte coronamaatregelen bekend om verspreiding van het coronavirus te beperken. 

  • Voor thuisbezoek geldt dat tot nadere berichtgeving maximaal 1 persoon van een ander huishouden ontvangen mag worden en maximaal 1 bezoek per dag. 
  • Voor uitvaartplechtigheden geldt dat er m.i.v. 25 januari a.s. maximaal 50 bezoekers  zijn toegestaan, inclusief kinderen t/m 12 jaar. Voor onze uitvaartcentra geldt nog steeds een maximumaantal van 30 bezoekers, dit i.v.m. de verplichte 1,5 meter afstand. 
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes.  Nabestaanden, bezoekers en medewerkers zijn verplicht om bij een uitvaart – en met name tijdens verplaatsingen in onze uitvaartcentra – een mondkapje te dragen.
  • Met ingang van zaterdag 23 januari 21.00 geldt er tot nadere berichtgeving een avondklok.
  • Nabestaanden en belangstellenden bij een condoleance mogen na 21.00 uur niet meer over straat. Een condoleance wordt niet gezien als een uitvaartplechtigheid en valt dus niet onder de uitzondering op de avondklok.
  • Ook wie in de avonduren een bezoek wil brengen aan een 24-uurs familiekamer moet rekening houden met de avondklok. Een dergelijk bezoek valt niet onder de uitzonderingen op de avondklok en de verplaatsingen zullen dus voor 21.00 en na 04.30 uur moeten plaatsvinden.
  • In verband met de avondklok kunnen familiebezoeken georganiseerd worden tot 20.00 uur.
  • Erehagen bij uitvaarten zijn niet meer toegestaan in verband met de regels met betrekking tot de groepsgrootte buiten.

Uitgebreide informatie met betrekking tot de actuele coronamaatregelen vindt u op onze nieuwspagina Informatie Corona.

Ondanks alle coronamaatregelen is er nog veel mogelijk. Wij denken graag met u mee, neem dan ook gerust contact met ons op.

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Uitvaartmedewerkers gezocht
Binnen ons team Postmortale Zorg hebben wij, in zowel team Salland…
Lees verder
We wensen iedereen veel geluk en gezondheid in 2021.
Dat 2021 een beter jaar mag worden dan 2020. We wensen…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.