Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Twente

Uitvaartcentrum Twente

Uitvaartverzorging Twente

Vredehof is actief als uitvaartverzorger in heel Twente, Salland en de Achterhoek. In de gehele regio beschikt Vredehof over uitvaartcentra. Met de uitvaartverzorging in Twente en omstreken is Vredehof niet afhankelijk van anderen, dus deze locaties zijn beschikbaar wanneer u wilt. Bovendien beschikken deze locaties over alle benodigde faciliteiten voor een mooi en passend afscheid.

Uitvaartcentrum Enschede

Uitvaartcentrum Enschede

Afscheid op een andere locatie?

Heeft u voorkeur voor een andere plek? Dat kan ook, vrijwel iedere plek kan als uitvaartlocatie dienen. Een kerk is een bekende locatie, maar ook een verenigingsgebouw, een tuin, het verzorgingshuis, het dorpshuis of het lokale theater is mogelijk. Het enige dat nodig is, is toestemming van de eigenaar van het betreffende gebouw of de grond. Als uitvaartondernemer in Twente en omstreken adviseren we u hier graag bij.

Privé familiekamers 24-uur toegang

Veel van onze uitvaartcentra in Twente beschikken over privé familiekamers die 24 uur toegankelijk zijn voor nabestaanden. Deze kamers mogen volledig naar eigen wens ingericht worden, denk bijvoorbeeld aan foto’s of andere persoonlijke eigendommen. Op deze manier kunt u in alle rust en persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaartcentra in Twente, Salland en de Achterhoek

Zie hieronder de uitvaartcentra van Vredehof Uitvaartverzorging: