Uitvaartcentrum Twente

Uitvaartverzorging Twente

Vredehof is actief als uitvaartverzorger in heel Twente, Salland en de Achterhoek. In de gehele regio beschikt Vredehof over uitvaartcentra. Met de uitvaartverzorging in Twente en omstreken is Vredehof niet afhankelijk van anderen, dus deze locaties zijn beschikbaar wanneer u wilt. Bovendien beschikken deze locaties over alle benodigde faciliteiten voor een mooi en passend afscheid.

Uitvaartcentrum Enschede
Uitvaartcentrum Enschede

Afscheid op een andere locatie?

Heeft u voorkeur voor een andere plek? Dat kan ook, vrijwel iedere plek kan als uitvaartlocatie dienen. Een kerk is een bekende locatie, maar ook een verenigingsgebouw, een tuin, het verzorgingshuis, het dorpshuis of het lokale theater is mogelijk. Het enige dat nodig is, is toestemming van de eigenaar van het betreffende gebouw of de grond. Als uitvaartondernemer in Twente en omstreken adviseren we u hier graag bij.

Privé familiekamers 24-uur toegang

Veel van onze uitvaartcentra in Twente beschikken over privé familiekamers die 24 uur toegankelijk zijn voor nabestaanden. Deze kamers mogen volledig naar eigen wens ingericht worden, denk bijvoorbeeld aan foto’s of andere persoonlijke eigendommen. Op deze manier kunt u in alle rust en persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaartcentra in Twente, Salland en de Achterhoek

Zie hieronder de uitvaartcentra van Vredehof Uitvaartverzorging:

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Hoofdkantoor
Weth. Beversstraat 104
Enschede

Lokaal telefoonnummer:

053 - 431 23 89

Nieuws

Donatie voor Hospice Borne
13-11-2023 / Afgelopen donderdag was Pedro Swier op bezoek bij Hospice…
Lees verder
Een goed gesprek
09-10-2023 / We wensen je mooie herinneringen toe en een goed…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.