Uitvaartcentrum Bathmen

Vredehof Uitvaartcentrum Bathmen is rustig gelegen naast de begraafplaats van Bathmen. Met de rieten kap heeft de aula de uitstraling van een Saksische boerderij en dit past uitstekend bij het landelijke karakter. Intimiteit, het streekeigene en de eenheid met de omgeving en de plaatselijke gebruiken, karakteriseren deze locatie. De aula is voorzien van een privé familiekamer die 24 uur per dag beschikbaar is voor de families. Ook is er gelegenheid voor het organiseren van rouwdiensten, condoleances en koffietafels.

Aula Bathmen

 

Voor een persoonlijk afscheid

Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Deventer, Bathmen en omstreken, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.

Een impressie:

 

Kennismaken en een voorbespreking

Een kennismaking met onze uitvaartleiders en een voorbespreking is mogelijk in uitvaartcentrum Bathmen of bij u thuis. Samen met de uitvaartleider van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden bij afscheid en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vervolgens vast en indien gewenst ontvangt u een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Om alvast een idee te krijgen van de wensen die u vast kunt leggen, kunt u onze Wilsbeschikking  downloaden.

Bekijk onze wilsbeschikking

Duurzame uitvaart

Bij een uitvaart komen veel producten en processen kijken die een impact op het milieu hebben. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. Bij het kiezen van een onderdeel van het afscheid is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Ook in Uitvaartcentrum Bathmen is een duurzame uitvaart te realiseren.

Informatie over begraafplaatsen in de gemeente Deventer vindt u op de website Gemeente Deventer – Kerkelijke begraafplaatsen.

 

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Bathmen

Hieronder ziet u de uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Bathmen. Zij staan te allen tijde voor u klaar.

Joke-Beenakker uitvaartverzorger vredehof
Joke Beenakker RU
Meer informatie
Rita-Bos-Bronsvoort uitvaartverzorger vredehof
Rita Bos-Bronsvoort RU
Meer informatie
Henk Stoevenbelt uitvaartverzorger vredehof
Henk Stoevenbelt RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Prinses Margrietlaan 15
Bathmen

Lokaal telefoonnummer:

0570 - 54 27 63

Nieuws

Keurmerken verlengd
21-07-2022 / Wij zijn de trotse bezitter van de certificaten Keurmerk…
Lees verder
Vredehof Periodiek 18
04-07-2022 / De betekenis van de termen wilsverklaring en wilsbeschikking worden…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.