Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Begrafenisondernemer

Begrafenisondernemer

 

Een begrafenisondernemer van Vredehof Uitvaartverzorging

Minder vaststaande rituelen

Mensen verwachten steeds meer van een begrafenisondernemer. Er zijn steeds minder vaststaande rituelen en gebruiken. Creativiteit, meedenken, inlevingsvermogen en uiteindelijk de familie laten beslissen wat het beste past bij de uitvaart van hun dierbare. Dat is in toenemende mate de rol van een begrafenisondernemer. Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart is een veelgehoorde kreet. Dat is natuurlijk ook zo, toch houdt Vredehof ook vast aan tradities en decorum. Een begrafenis regelen in kostuum. Voorlopen bij de plechtigheid in slipjas. Een kist vervoeren met vlaggetjes op de auto. Niet omdat het altijd zo gedaan is, maar omdat het een plechtigheid tot een plechtigheid maakt, gebaseerd op respect voor de dood en piëteit.

Het is verstandig om vooraf vast te leggen dat u kiest voor een begrafenis. Dit geeft uw nabestaanden rust op een moeilijk moment. Uw keuze voor begraven kunt u vastleggen in een wilsbeschikking, evenals de locatie van de begraafplaats.

Eventueel kunt u uw wensen ook doorgeven aan de uitvaartleider tijdens de voorbespreking. Samen met de uitvaartleider van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast . Deze vormen de basis wanneer de begrafenis daadwerkelijk voorbereid wordt.  Zodat het precies zo gaat zoals u wilde.

 

Contactformulier

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.